Weemen neemt Tonnaer over

Met ingang van maandag 14 oktober 2019 neemt Weemen web I print I promo de activiteiten van Tonnaer in Kelpen-Oler over. Door deze stap breidt Weemen haar activiteiten uit naar Midden- en Zuid-Limburg. Voormalig Tonnaer-eigenaar Marc Dijkstra wordt commercieel manager van Weemen Limburg. Ook acht medewerkers gaan mee over.

weemen

Bijna was het over en sluiten geweest voor drukkerij-uitgeverij Tonnaer, na bijna 135 jaar actief te zijn geweest in de grafische sector. In september sprak de rechtbank in Roermond het faillissement uit. Met de hulp van Weemen kan nu echter een doorstart worden gemaakt. “We zijn goede bekenden van elkaar”, zegt directeur Twan Weemen. “Door onze krachten en kennis te bundelen maken we een flinke stap qua slagkracht. Niet alleen als familiebedrijven passen we perfect bij elkaar, ook onze diensten liggen mooi in elkaars verlengde.”

Bron: website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK