‘Sneak Peek op de Toekomst’ tijdens Dutch Design Week

Na eerder succes organiseert Print Pakt op donderdagochtend 24 oktober in Eindhoven opnieuw een ‘Sneak Peek op de toekomst’. CMBO is, samen met FESPA Nederland, KVGO en ZSO, partner van dit event. Bij Sint Lucas draait het deze keer om datagedreven verdienmodellen. Deze bijzondere bijeenkomst voor printbedrijven vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

ddw-2018

Aan het woord komen onder andere: hoogleraar Data-Driven Business Innovation Frans Feldberg, directeur onderwijs MBO-VMBO bij SintLucas Ben Oligschlager en grafisch entrepreneur en directeur Business Development bij YourSurprise Nico Veenendaal. Het event staat onder leiding van Mr Print Pakt Alex Kunst.

Dutch Design Week

De Dutch Design Week is inmiddels het grootste designevenement van Noord-Europa, met vorig jaar 335.000 bezoekers. Verspreid over het voormalige Philips-terrein komt u daar in aanraking met vrijwel alle designdisciplines, van grafisch topontwerp tot smart textiles-mode, 3D-geprinte meubelelementen en modulaire LED-verlichtingsconcepten. Ook voor grafische ondernemers is de Dutch Design Week inmiddels een niet te missen event. LET OP: alle deelnemers aan de ‘Sneek Peek’ ontvangen een gratis passe-partout voor een bezoek aan de Dutch Design Week.

Programma

09.00 uur: Inloop en ontvangst bij SintLucas Expositie
09.45 uur: Aanvang programma:

  • Frans Feldberg: ‘Data- en Al-gedreven waardecreatie: valt er nog iets te kiezen?
  • Interview met Ben Oligschlager.
  • Nico Veenendaal: ‘Aan de slag met (big) data’.

12.00 uur:    Lunch met gelegenheid tot netwerken.
13.00 uur:    Bezoek aan Dutch Design Week of Paper City (onder eigen regie).

Locatie

Deze speciale bijeenkomst vindt plaats in SintLucas, Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven. Betaald parkeren in de buurt.
Station Strijp ligt op 8 minuten lopen.

Meer informatie en inschrijven

Ga voor meer informatie over het programma en de sprekers naar de website van Print Pakt. Hier kun je je ook aanmelden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK