Review klant: visitekaartjes Drukwerknodig.nl

Cynspirerend bestaat uit blogger Cynthia die online spellen recenseert. Zij kreeg van Drukwerknodig.nl de leuke uitdaging om het maken van visitekaartjes te reviewen. Lees mee vanuit de ervaring van een klant!

Uit de review: positief!

review visitekaartjes maken bij Drukwerknodig.nl

“Zelf was ik ook erg blij met de optie om je visitekaartjes mooi uit te laten lijnen. Ik ben niet heel sterk in het inschatten of iets recht staat (laat mij nooit jouw schilderijtjes ophangen, geloof me), dus van de opties om zowel via een raster als magnetisch te kunnen uitlijnen heb ik gretig gebruik gemaakt. Dat vind ik echt een pluspunt, want die kom je echt niet in alle editors tegen. Geloof me, want ik heb er inmiddels al aardig wat mogen testen.”

Uit de review: negatief

“Wanneer je tevreden bent over ontwerp, ga je naar je winkelwagentje. Daarna kun je de aantallen invoeren die je wilt hebben, kiezen of je het wil lamineren en je soort papier kiezen. Je hebt overigens keuze uit 7 verschillende soorten papier. Dat vond ik wel een lastige, want ik heb niet zoveel verstand van de verschillende soorten en het staat minimaal beschreven. Dus dat is nog wel een klein feedbackpuntje.”

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum.

Bron en lees verder: Cynspirerend.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK