31 Sessies over print tijdens PPL op Dutch Design Week

Met luttele dagen te gaan voor de start van Dutch Design Week in Eindhoven is het grafisch programma van Print Pakt Live rond.

Zaterdag 22 oktober opent om 11.30 uur Mr Print Pakt Print Pakt Live in de grafische Black Box in Yksi op Strijp S, in het hart van DDW. “Print is Back.”

Gedurende negen dagen komen liefst 31 keer specialisten uit de bedrijfstak en ontwerpwereld aan het woord in ‘Aan tafel’-sessies en lezingen. De eerste aanmeldingen van bezoekers zijn binnen. Donderdag 27 en vrijdag 28 oktober vinden twee filmvoorstellingen plaats: ‘Linotype’ en ‘Helvetica’ met een inleiding door kenner Henk Gianotten.yksi_opbouw

In de Black Box van Yksi is een staalkaart van grafisch kunnen te zien. Spectaculaire 3D prints door Océ met Van Gogh en Monet, een selectie bestverzorgde boeken, Cola-kraagjes, de Dikke van Dale, de lange Zwaan en Invisible Jim bijvoorbeeld. Twee vitrinekasten laten bezoekers binnen en buiten zien dat Print niet alleen Big is, maar ook alom aanwezig.

Bezoekers ontvangen kaarten van bedrijven die meedoen aan ‘Op de kaart’. Een actie waarbij grafische ondernemers die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn zich op DDW presenteren. Bovendien krijgen ze een papieren DDW-papertrail in handen, die hen langs de interessantste grafische hot spots voert.yksi_opbouw_3

De VLGA houdt een jaarvergadering, KVGO Zuid komt een middag langs.

Doorlopend zijn op de wand films te zien met opmerkelijk drukwerk. Een serie koptelefoons zorgt ervoor dat er geconcentreerd gekeken en geluisterd kan worden. Een continue sound scape met geluiden uit de drukkerij brengt bezoekers in de juiste stemming om de verbinding te maken tussen design, de producten en de makers.

  • Kijk voor het volledige programma:

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK