Slimme combinatie van magazine en muziek

bb161019-dmuzeEen groep enthousiaste mensen werkt aan een bijzonder muziekproject onder de naam “dMuze”. Ze zijn van plan een compleet pakket van muziekdiensten plus een magazine uit te brengen. Anders gezegd: een magazine op papier en online, een streamingdienst, een downloaddienst én een online radiostation. Dat alles in de hoogste kwaliteit en compleet gepersonaliseerd. Een dienst die daarom uniek is.

Om dat waar te maken is dMuze een crowdfundingcampagne gestart via Symbid. Op de Symbid site is meer over het project en de investeringsmogelijkheid te lezen. Een korte video geeft een uitleg van het concept. Daar is ook meer diepgaande informatie te vinden inclusief de financiële prognoses. De pagina is te vinden via deze link: https://dmuze.com/nl/symbid

dMuze is op zoek naar een bedrag van € 50.000 waarmee ze 2,5% van de aandelen verkopen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK