Gratis workshop over ondernemerschap en innovatie

De presentatie over innovatie, op basis van de uitkomsten van het onderzoek van de VU naar de stand van zaken rond innovatie in onze branche, zal plaatsvinden op donderdag 31 oktober van 14.00 tot 17.00 uur bij het Dienstencentrum, Boeingavenue 207, Schiphol-Rijk. 

Prof. Dr. Enno Masurel, hoogleraar Duurzaam ondernemen en directeur van het VU Center for Entrepreneurship, zal deze workshop verzorgen. Tijdens de workshop komen een aantal onderwerpen aan de orde, waaronder:

  • Kenmerken van het MKB.
  • Bedrijfsgroei: hoe meet je dat?
  • Innovatie: wat is dat?
  • Verschillen tussen groeiende en niet-groeiende ondernemingen.
  • Stellingen.

Programma

Inloop vanaf 14.00 uur, Aanvang workshop: 14.30 uur. Einde workshop: 16.30 uur, aansluitend drankje en gelegenheid tot netwerken.

Wilt u ook deze interessante workshop bijwonen? Meldt u zich dan nu aan via e-mail. Bellen mag ook. 020-5435688. Reageer snel, want het aantal deelnemers is beperkt.

vu-dc-presentatie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK