Workshop ‘Verbeter jouw business’

BB to moveOp woensdag 10 juni organiseert CMBO de workshop ‘Verbeter jouw business’, waarin leden en relaties worden uitgenodigd een dag te investeren in het denken over en werken aan hun businessmodel. Het ‘Business Model Canvas’ dat in de workshop wordt gehanteerd geeft je daartoe het benodigde overzicht en stelt je als deelnemer in staat daar bewust en slagvaardig mee om te gaan. Wat laat je liggen en wat kan beter? Het zijn vaak kleine dingen die zorgen voor grote veranderingen! Deze en komende workshops vormen een uitbreiding van het kennisaanbod van CMBO en spelen in op de behoefte onder de leden naar meer verdieping op het gebied van bedrijfsvoering en business.

De workshop staat onder leiding van Kees Kuijlman (to Move Managementpartners) en vindt plaats in WestCord Hotel De Veluwe, Oud Millingsweg 62, 3886 MJ Garderen. We beginnen om 9.30 uur en werken door tot 19.00 uur (lunch en hartige versnapering inbegrepen). Na afloop is er een diner (optioneel), om na te praten en het denkproces af te ronden. Meer informatie over de workshop en het programma vind je hier.

De workshop ‘Verbeter jouw business’ is aanvullend op het reguliere CMBO-activiteitenprogramma en wordt tegen kostprijs aangeboden. De kosten bedragen, inclusief accommodatie, lunch en versnapering, € 295,- ex. BTW. De kosten voor het diner (optioneel) bedragen €35,- (incl. 2 glazen wijn).

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK