XsolveIT neemt Smartify over van Uptime Group

XsolveIT, Xerox partner in het Vlaamse Sint-Niklaas, maakt bekend dat zij Smartify overnemen.

Xsolvit Foto Patrick Van Baelen Rita Verreydt Frank Flebus 1

Onder de overkoepelende vleugels van Uptime, die alle infrastructuur en hardware voor Cronos verdeelt, beheerde Smartify de poot van de managed print services. “Met de overname door XsolveIT breiden beide bedrijven hun dienstverlening op een vernuftige, klantgerichte manier aanzienlijk uit,” vertelt Rita Verreydt, CEO van Uptime Group.

Patrick Van Baelen van XsolveIT: “Smartify is een multibrand services verdeler op de Belgische markt. Naast Xerox verdelen ze printeroplossingen van HP, Konica Minolta en Lexmark. De afgelopen jaren hebben ze hun handelsmerk gemaakt van een op maat aanpak voor hun klanten, gecombineerd met een eigen serviceafdeling, die instaat voor het dagelijks onderhoud van het machinepark. Door de overname van Smartify breiden we onze managed print services nu ook uit naar een breder scala in hardware en software, een compleet multibrand servicesaanbod.”

Bron: website XsolveIT

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK