Xerox sluit outsourcing contract met Deloitte

xeroxDeloitte heeft een nieuwe overeenkomst voor MediaServices gesloten met Xerox. Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in Rotterdam en The Edge het nieuwe kantoorgebouw in Amsterdam, worden alle Deloitte-vestigingen in Nederland bediend.

Deloitte maakt in al haar kantoren gebruik van Xerox Managed Print Services in een door Xerox gestandaardiseerde, geoptimaliseerde en beveiligde printomgeving. MediaServices omvat de integrale communicatie- en publicatieketen, dus onder meer advies, opmaak, huisstijlbewaking en multimediale publicatie. Alle landelijke Deloitte medewerkers krijgen via een webportal toegang tot alle nieuwe diensten dankzij XMPie Storeflow, de Web2Publishing software van Xerox.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK