Adyen wint Deloitte Technology Fast50 2013

De verkiezing van de Deloitte Fast50 bewijst het maar weer: internet is business. De 50 snelstgroeiende bedrijven van Nederland hebben allemaal een link met het world wide web. Adyen is winnaar van de Deloitte Technology Fast50 2013. Het bedrijf, gevestigd in Amsterdam, staat bovenaan de ranking van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Het bedrijf is gespecialiseerd in multichannel betaaloplossingen voor online, mobiel en face-to-face betalingen. Over de afgelopen vijf jaar realiseerde Adyen een omzetgroei van 14.284 procent. Improve Digital, gespecialiseerd in realtime advertising-technologie voor media owners, en Greenpeak Technologies, ontwikkelaar van low power draadloze RF datacommunicatie controller chips, eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 8.662 procent en 5.340 procent. De Rising Star Award werd gewonnen door Bright Computing. De ontwikkeling van de verkoop is het criterium waarop de lijst wordt samengesteld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK