inct.spiratie: Wat we van middeleeuwse boeken kunnen leren is een goede reden om op 20 november naar Doorn te gaan

Niet alleen de ondertitel Uitgeven = Ondernemen nodigt je uit om naar het inct.spiratie te gaan, ook de sprekers doen dat. Daaronder is Erik Kwakkel, medievist aan de Universiteit van Leiden en gespecialiseerd in middeleeuwse boeken. Kwakkel legt de link tussen hoe monniken content maakten en verkochten en de levendige handel die er toen al was in teksten. En dan is er Jim Stolze, bekend van TEDx en adviseur van startups, die ingaat op het onderwerp uitgeven en ondernemen. Mocht je nog meer redenen zoeken om naar inct.spiratie te gaan kijk dan naar de interviews met de 10 sprekers op de link bij dit artikel. Daar kun je je ook inschrijven, nu nog met een early bird korting. Klik hier voor meer info.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK