XSYS demonstreert printinnovatie op Labelexpo 2023

XSYS, voorheen onderdeel van Flint Group, heeft zijn deelname als gouden sponsor en exposant aan Labelexpo Europe op 11-14 september 2023 aangekondigd.

XSYS zal de nieuw geïntroduceerde nyloflex® FTV Digital-plaat voor hoogwaardige flexibele verpakkingen presenteren, naast andere premium flexoproducten, zoals de nyloflex® XVH en nyloflex® XAH thermal platen. 

“Onze missie is om klanten in staat te stellen briljant en succesvol te zijn met geoptimaliseerde en complete oplossingen voor etiketten en verpakkingen. Door baanbrekende innovatie op te nemen in alles wat we doen, zullen we op Labelexpo zijn met zeer geavanceerde technologieën zoals de nieuwe Catena-E 48 LED-belichtingseenheid, die meer duurzaamheid, kwaliteit, snelheid en consistentie biedt voor smal- en mediumbaanprinters. zei Daniel Velema, General Manager Prepress bij XSYS. “We moedigen bezoekers ook aan om met ons in gesprek te gaan over de voltooide suite van ThermoFlexX Woodpecker-oppervlaktemicrostructuren, die nu Nevis-screening bevat voor geoptimaliseerd printen met witte inkt op filmgebaseerde substraten.”  

Unnamed

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK