Primeurs van HP, Screen en Xeikon op Labelexpo Europe 2023

De drie grote spelers HP, Screen en Xeikon gebruiken Label Expo Europe in Brussel voor het tonen van nieuwe high-end printsystemen, bedoeld voor de labelmarkt.

Labelexpo 2023 Brussel

HP heeft de wereldpremière van de HP Indigo 200K. Xeikon toont de CX500t Titon tonerpers en Screen lanceert de Truepress PAC520P verpakkingspers op waterbasis.

De beurs (11 – 14 september) verwacht inmiddels 600 exposanten in totaal negen hallen van het beurscomplex in Brussel. Het is vier jaar geleden dat de beurs aldaar werd gehouden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK