Greetz en Packs verlengen samenwerking

Greetz heeft de al meer dan een decennium durende samenwerking met innight- en overnight Benelux pakketvervoerder Packs verlengd in een meerjarige overeenkomst. Packs levert zeven dagen per week voor Greetz bloemen, ballonnen, gifts, alcoholpakketten en kaarten af in Nederland en in heel België.

“Het is voor onze klanten heel belangrijk dat de kaarten, cadeaus en bloemen ook daadwerkelijk 7 dagen per week thuis afgeleverd worden én op de (verjaar)dag zelf”, licht Operationeel Directeur Ronald van Hekezen van Greetz toe. “Als jarige, als nieuwe ouders of als jubilaris wil je een presentje, bloemen of een wens natuurlijk graag thuis ontvangen en niet moeten afhalen bij een afhaalpunt. Packs levert iedere dag, het hele jaar rond, in Nederland en in België aan huis af. Daarnaast is Packs in staat om onze dagverse bloemen op water te vervoeren en af te leveren. Zo garanderen Greetz en Packs samen een fantastische kwaliteit”.

Packs

Tijdens de lange samenwerking met Greetz ontwikkelde Packs speciale diensten voor Greetz. Commercieel directeur Rene Nijenbrinks daarover: “Greetz wilde een jarige op maandag ook graag op dié maandag zijn of haar wens of cadeau bezorgen. In 2013 hebben we daarvoor een extra zondagavondsortering ingericht zodat de weekendproductie van Greetz al op maandag kon worden afgeleverd. Kort daarna volgde een zondag levering op de Moederdag en op de Vaderdag. Greetz en Packs waren met die zondag afleveringen de eersten in Nederland”, aldus Nijenbrinks.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK