Centralisatie productie De Bink en Opmeer

Na de zomer staat op de planning om de productie van drukkerij en binderij Opmeer en drukkerij De Bink te centraliseren. Een directe bijdrage aan de efficiëntie en een opmaat tot nieuwe investeringen in de toekomst.

Lokatie De Bink
De Bink in Leiden

De verhuizing zal gefaseerd verlopen, met als doel om begin 2024 volledig operationeel te zijn vanuit de locaties in Leiden. Voor tussentijdse updates en aanvullende informatie zijn Marco van der Krogt, Iwan In den Bosch en Mark Piket de aanspreekpunten. Opmeer Drukkerij is nu nog gevestigd in Den Haag.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK