De Bink in Leiden en Opmeer in Den Haag krijgen één eigenaar

Al meer dan 25 jaar werken de zelfstandige grafimediabedrijven De Bink en Opmeer samen onder de naam: OBT voor aanbestedingen. Dit is uniek in de grafimedia branche. Door de jarenlange samenwerking zijn beide bedrijven qua werkzaamheden en processen op elkaar afgestemd.

Dsc 4595
Van links naar rechts: Tony Opmeer en Boy Opmeer op de achtergrond
Mark Piket en Marco van de Krogt en Iwan In den Bosch op de voorgrond.

Vanaf 1 januari 2022 dragen Boy Opmeer en Tony Opmeer hun taken over aan Marco van der Krogt van De Bink. Hij wordt eigenaar en algemeen directeur van beide bedrijven, inclusief OBT. Samen met twee adjunct-directeuren Iwan In den Bosch voor Opmeer in Den Haag en
Mark Piket voor De Bink in Leiden vormen zij het nieuwe directieteam. 

Daarmee blijven de namen OBT, Opmeer Drukkerij en Drukkerij De Bink bestaan, gekoppeld aan de huidige locaties Den Haag en Leiden. Met één eigenaar kan er verder gewerkt worden aan de totale groei en efficiëntie van de bedrijven. Samen hebben zij alle expertise en middelen in huis om als totaalaanbieder van communicatiemiddelen de klanten te ontzorgen.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

1 reactie

  1. Ronald Mekes op 11/11/2021 om 11:36

    Allemaal van harte gefeliciteerd, mooie blik op de toekomst.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK