Kerstgroet van Opmeer

Een mooie traditie, de jaarlijkse kerstkaart van Opmeer Drukkerij uit Den Haag. Boy Opmeer maakt zelf de foto’s – dit jaar een rustende luipaard na de jacht in de Serengeti. Samen met het persoonlijke verhaal daarbij maakt dit de kerstgroet altijd weer bijzonder. Ook door het formaat van ruim 25 x 25 cm valt de kerstgroet natuurlijk op. En een scherpe, glanzende afdruk op deze – waarschijnlijk enkelzijdig gestreken – zware papierkwaliteit kun je aan de mensen van Opmeer wel overlaten.
Dank, ook jullie wens ik bij deze een duurzaam en gezond 2014!opmeer

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK