De snelste CtP bij OPMEER

bja_2308Ook voor Opmeer was de grafische wereldbeurs Drupa in Düsseldorf een moment van vergelijken en uiteindelijk investeren. Zo werd onder andere de handtekening gezet voor de snelste plaatbelichter van Heidelberg: de Suprasetter.

Omdat het nieuwste model een stuk compacter is gebouwd dan de vorige uitvoering, worden – na een kleine interne verbouwing – veel ruimere en betere werkplekken voor de medewerkers gerealiseerd. Daarnaast kan hiermee nu op het allerlaatste moment tijdens de orderproductie gekozen worden voor de juiste drukpers. Een absolute must met de huidige korte doorlooptijden van grafische producties.

En niet in de laatste plaats, Opmeer produceert CO2 neutraal en de chemievrije plaatproductie van deze Suprasetter draagt bij aan de jaarlijkse reductie hiervan. Kortom, een super efficiënte, milieuvriendelijke én duurzame aanvulling op het machinearsenaal van Opmeer.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK