Impressies Horizon Smart Factory 2021-evenement

Van 18 tot 22 oktober organiseerde Horizon International het Horizon Smart Factory 2021-evenement in samenwerking met: Canon, Fujifilm, Konica Minolta, Miyakoshi, Ricoh, Riso, Ryobi en Screen. De nieuwste arbeidsbesparende, geautomatiseerde afwerkingsoplossingen werden onder de aandacht gebracht in Japan.

Hoewel de inreisbeperkingen voor Japan in verband met corona de fysieke aanwezigheid in aantal personen beperkten, overschreden de inschrijvingen voor de online sessies ruim 6000 deelnemers.

Horizon Event

Het thema van dit jaar was: ‘Connectable Factory Automation’ en de tentoongestelde oplossingen maakten die belofte waar met verschillende inline pers- en afwerkapparatuurconfiguraties – vele innovaties voor de eerste keer getoond.

Mediapartner INKISH tekende de vijf belangrijkste innovaties op. Op de website van Horizon staan een reeks linkjes naar filmpjes, deels van Horizon zelf, deels van de deelnemende partners.

In ons land wordt Horizon vertegenwoordigd door Amstel Graphics.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK