Jetmail eerste echte White Paper Factory in Nederland

Bij Jetmail in Hillegom is onlangs een Kern 3600 couverteersysteem met geïntegreerde snijmachine geïnstalleerd. Deze configuratie is voorzien van inkjet printkoppen voor het in full color printen en personaliseren van blanco enveloppen. ‘Dat is uniek’, zegt directeur Tim Corsmit. ‘Wij zijn niet alleen de eerste in Nederland met dit nieuwe Kern systeem, maar ook in Europa. Door de combinatie van snijden vanaf de rol, couverteren en printen van onbedrukte enveloppen is Jetmail één van de eerste mailbedrijven in Nederland die als een volledige White Paper Factory opereert. Wij printen immers op onze Canon systemen in full color direct mail en transactie mail documenten op een blanco rol. Die documenten worden vervolgens op de Kern 996 gesneden tot losblad en daarna op de Kern 3600 in enveloppen gestoken. De blanco enveloppen worden in full color geprint in de huisstijl van de afzender en/of zelfs volledig gepersonaliseerd. Dit betekent veel kostenvoordeel voor onze opdrachtgevers. Denk aan de voorraad- en opslagkosten voor bedrukte enveloppen. Er wordt al jaren over een volledige White Paper Factory oplossing voor dit soort kostenbesparingen gesproken. Jetmail is één van de eerste bedrijven die met dit hoogvolume Kern systeem, voorzien van inkjet printkoppen, daar echt invulling aangeeft’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK