Arnoud Schreutelkamp gaat in Nederland AWA Couvert vertegenwoordigen

Arnoud Schreutelkamp gaat als zelfstandig ondernemer de enveloppenfabrikant AWA Couvert GmbH vertegenwoordigen binnen de Nederlandse print, mail & couverteermarkt.

“Deze activiteiten ga ik combineren met mijn werkzaamheden voor Kern Nederland”, zegt hij. Schreutelkamp werkt bij de Nederlandse dochter van Kern AG, de Zwitserse fabrikant van hoogvolume verpakkingsoplossingen. “De combinatie is perfect. Sinds 1989 ben ik in de branche werkzaam en ken ik de meeste print-, couverteer- en mailbedrijven van Nederland. Bij veel van die bedrijven zijn AWA-enveloppen een begrip, omdat ze bij uitstek geschikt zijn voor machinale postverwerking.”

Arnoud Schreutelkamp (rechts) en Michael Wegener

Deze worden in Duitsland bij AWA Couvert geproduceerd en hebben een goede reputatie als het gaat om het rendement tijdens het verwerkingsproces. Awamatic-enveloppen zijn niet de goedkoopste, maar leveren wel de hoogste ROI op, en dat telt bij professionele couverteerbedrijven het zwaarst. Helemaal in een tijd dat White Paper Factory verwerking, inclusief in-line printen van de enveloppen, in opkomst is. AWA Couvert zocht voor Nederland een nieuwe distributeur, die de markt als zijn broekzak kent. “In alle bescheidenheid durf ik wel te zeggen dat ik ruimschoots aan die profielschets voldoe. Samen met mijn werkgever Kern zijn we tot een constructie gekomen die voor alle partijen een win-win-win situatie oplevert. Ik heb dan ook veel zin in deze nieuwe uitdaging erbij.”

Over AWA Couvert

AWA Couvert is een Duitse onderneming (AWA Couvert GmbH + Co, gevestigd te Alfeld/Leine) die zich specifiek richt op de ontwikkeling en productie van machinaal te verwerken enveloppen. De organisatie is innovatief en levert een unieke en constante kwaliteit voor een storingsvrije verwerking tijdens couverteerprocessen. In dit segment behoren Awamatic-enveloppen wereldwijd dan ook tot de meest gebruikte enveloppen. AWA Couvert beschikt over verschillende patenten, waaronder het unieke transportsysteem Awabloc, en is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en FSC. In Nederland wordt AWA Couvert vanaf 1 juli jl. vertegenwoordigd door Schreutelkamp Business & Sales Support.

Bron: https://www.awa-couvert.de/ en https://www.schreutelkamp.eu/

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK