Jetmail investeert in inkjetprinting

Direct mail specialist Jetmail uit Hillegom investeert goed door, nu in een Canon ProStream 1000 rotatieve inkjet productieprinter. “Met onze nieuwe aanwinst zijn nog mooiere en effectievere mailings te maken”, vertelt directeur Tim Corsmit.

“Deze nieuwste inkjettechnologie is bij ons de logische opvolger van de Océ ColorStream 3500, die jarenlang trouw dienst heeft gedaan”, vervolgt Corsmit. “De ProStream is weer een stap vooruit in afdrukkwaliteit en biedt meer mogelijkheden voor wat betreft de te verwerken materialen. Denk aan: een breder gamma aan papiersoorten en zwaardere gram gewichten tot wel 300 grams.”

Jetmail Canon
V.l.n.r. Tim Corsmit (Jetmail), Frank Huigen (Canon), Louis de Jong (Jetmail) en Maarten Plug (Canon).

Met een maximale capaciteit van 2.000.000 mailingen per dag behoort Jetmail tot één van de grootste direct mail en transactiemail spelers op de Europese markt. De nieuwe mogelijkheden reiken echter nog verder dan alleen toepassingen voor transactie- en direct mail.

“Ook voor al dan niet gepersonaliseerde marketing-materialen, catalogi, boeken en brochures, hebben wij nu de juiste oplossing in huis. De ProStream is voor kleinere tot middelgrote oplagen qua formaat absoluut vergelijkbaar met een middenformaat (50 x 70) offsetdrukpers. Het enige verschil is personaliseren. Dat kan onze nieuwe, geavanceerde digitale inkjetprinter wel. Kortom, we zijn blij met onze volgende stap in inkjetprinting.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK