Drukkers druk met menukaarten

Nu de terrassen voor een dagdeel weer open zijn gegaan, moeten er weer nieuwe menukaarten worden gedrukt. Het aanbod of de prijzen zijn dikwijls veranderd. RTL Nieuws besteedt aandacht aan dit drukwerk voor menukaarten.

Waag 1567777 1920

“Drukkers druk met maken menukaarten nu terrassen open mogen”, staat er boven het item van RTL Nieuws op woensdag 28 april, de dag dat de terrassen voor het eerst in lange tijd weer open gingen. Richard van der Schee van PrinterPro stelt dat het aantal orders voor menukaarten van 70 – voor de coronaperiode – naar 100 orders per dag is gestegen. Gerwin Verdonk van Reclameland geeft in hetzelfde artikel aan dat die stijging bij hen nog explosiever is. Hij spreekt zelfs over een groei van 750 procent.

Ook bedrukte stickers voor de looprichting of posters voor in borden of op het raam van een horecagelegenheid, doen het goed.

Lees het artikel hier.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK