Ook Jetmail gaat over op zonne-energie

Bij Jetmail in Hillegom zijn 2.500 zonnepanelen op het grootste deel van het 10.000m² grote dak geïnstalleerd. Het bedrijf voorziet met deze investering veruit de meeste dagen van het jaar ruimschoots in de eigen energiebehoefte.
Het terugverdienen is volgens Jetmail, ondanks subsidieregelingen voor dit soort projecten, nog wel een zaak van ‘lange adem’.

Jetmail is een familiebedrijf – opgericht in 1988 – en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in direct mail en transactiemail. In de productiehallen van meer dan 10.000m² in Hillegom worden postmailingen volledig in eigen beheer verzorgd.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK