Open Huis op donderdag 15 september bij Opmeer in Den Haag

Opmeer is inmiddels veel meer dan alleen de lokatie in Den Haag. Ook De Bink en Studio oOdesign maken deel uit van het geheel. Marco van der Krogt, Iwan In den Bosch en Mark Piket vormen de dagelijkse directie, terwijl Boy en Tony Opmeer als adviseurs aan de organisatie verbonden blijven.

Drukkerij Opmeer Vlaggen

Tijdens Het Open Huis kunnen bezoekers kennis maken met de directie en gelijktijdig afscheid nemen van Boy en Tony. Het geheel wordt opgeluisterd met de bekende Nederlandse rockband ‘The Clarks’. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via e-mail.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK