Labelexpo Europe vanaf 26 april weer in Brussel

Er wordt hard gewerkt aan de terugkeer van Labelexpo Europe 2022, ’s werelds grootste evenement voor de etiketten- en verpakkingsindustrie. Met inmiddels meer dan 600 reeds bevestigde exposanten.

Label Expo 2022

Terwijl het momentum voor de show zich opbouwt, beginnen de trends zich al af te tekenen. Met deze editie een enorme focus op digitale lanceringen van de belangrijkste digitale spelers. HP, Xeikon, Domino, Fujfilm, Konica Minolta, Epson, Durst en Canon hebben al bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn, om hun technologie te tonen en collectief de vraag naar digitaal aan te sturen.

Lisa Milburn, managing director van Labelexpo Global Series, zei: “Ondanks de pauze op de in-person shows, als gevolg van de wereldwijde pandemie, toont het marktbrede momentum dat zich opbouwt voor Labelexpo Europe 2022 aan, dat de wereldwijde etiketten- en verpakkingsdrukindustrie nog steeds even levendig is als altijd en nu wordt ondersteund door een hernieuwd enthousiasme. De deelname van exposanten is zeer bemoedigend, niet alleen door het aantal dat zo graag persoonlijk contact wil leggen, maar ook door het wereldwijde kaliber van de persfabrikanten, waardoor de industrie de kans krijgt om echt opnieuw contact te leggen en zaken te doen.”

Net als de kwaliteit van de exposanten op de beurs, zal Labelexpo Europe 2022 een internationaal publiek van drukkers, merkeigenaars en ontwerpers ontvangen, dankzij een nieuwe speciale VIP Concierge Service. Dit, samen met de voortdurende steun van ’s werelds toonaangevende drukkersverenigingen, zal toonaangevende etiketten- en verpakkingsdrukkers oog in oog brengen met de beste leveranciers van de sector.

Volgende week gaan de inschrijvingen open en dan worden meer details bekendgemaakt over de laatste grens van de automatisering, het gloednieuwe digitale verfraaiingsparcours, het programma van masterclasses en andere geplande spannende functies.

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK