Labelexpo Europe 2023 start met haar promotie

Het zal voor velen nog wat vroeg zijn, maar de e-mailtjes om toch vooral 11-14 september aanstaande alvast in de agenda te noteren, komen inmiddels binnen.

Labelexpo 2023 Kopbeeld

De organisatie noemt Labelexpo het grootste event ter wereld op het gebied van verpakkingen. De vakbeurs zal meer dan 600 exposanten huisvesten in Brussels Expo, verdeeld over 9 hallen. In de eerste aankondiging staan al de namen van onder andere HP, Gallus, Nilpeter, Mark Andy, Bobst, OMET, Avery Dennison en Xeikon.

Voor een early-bird kaartje betaal je 75 euro (tot en met 25 augustus 18:00 te reserveren), daarna betaal je 95 euro. Daarnaast zijn er een drietal masterclasses te bezoeken, die elk 595 euro ex. BTW kosten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK