Koninklijke Joh. Enschedé overgenomen door Authentix

Authentix is naar eigen zeggen dé autoriteit in authenticatie- en informatiediensten! Het betreft een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Texas. Het nam deze week het in 1973 opgerichte bedrijf Koninklijke (Royal) Joh. Enschedé over.

Authentix Enschde

Samen zeggen zij de meest geavanceerde oplossingen in beveiligingsdrukwerk in de branche aan te bieden. Authentix neemt de aandelen Joh Enschede over van hands-on investeringsmaatschappij Nimbus, die sinds 2014 meerderheidsaandeelhouder is van RJE. In die periode hebben Nimbus en het management het bedrijf klaargemaakt voor de toekomst, door de operatie te rationaliseren en te investeren in onderscheidende technologieën en oplossingen.

Koninklijke Joh. Enschedé zal een zelfstandige operationele entiteit blijven met behoud van zijn respectieve merken en integreren in de Authentix-groep van bedrijven om zijn marktaandeel en gezamenlijke reeks strategische aanbiedingen verder te laten groeien door gebruik te maken van het grotere Authentix-verkoopplatform.

Lees het complete persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK