PINT Festival op 10 en 11 mei

Op 10 en 11 mei is het PINT Festival in Hengelo. Dimix en Trotec Laser slaan na een eerdere editie in 2019 opnieuw de handen ineen voor het creatieve evenement.

PINT staat voor Partners In New Technologies. “Tijdens dit festival brengen we innovatie heel dichtbij. Je krijgt de kans om de allerlei vernieuwende technieken en producten te zien, te voelen en uit te proberen.” Beide dagen worden gebracht in festivalsfeer, waar de partners mooie toepassingen laten zien. “Verspreid door de evenementlocatie vindt u verschillende zones waar onze lokale en regionale partners u meenemen in onze veranderende wereld. De thema’s zijn Innovatie, Educatie, Connectiviteit & Duurzaamheid. Laat u inspireren, informeren en verrassen.”

Pinte Festival 2023 Logo Small

Naast Dimix en Trotec Laser, zijn Mimaki, Heutink, InnAut, Mactac, Graphtec, Glasfolie Suncontrol, Future Factory Twente,
Instant Design Tool, Onyx Graphics, Grafityp en Politape van de partij op het festivalterrein in Hengelo bij de Twentse Bierbrouwerij.

Toegang is gratis, maar in verband met de organisatie is registreren verplicht.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK