Hunkeler lanceert Starbook Plowfolder boekoplossing

Boeken, catalogi en tijdschriften met variabel aantal pagina’s en wisselende formaten, van kleine oplagen tot losse edities, vragen om steeds meer flexibele mogelijkheden in het afterpress segment. De nieuwe Hunkeler Starbook Plowfolder speelt in op die trends.

Starbook Polwfolder

Hunkeler zegt dat de nieuwe Starbook Plowfolder gericht is op vooral economische productie van digitaal gedrukte boeken. Het gaat daarbij vooral om formaatflexibiliteit voor elke en uiteenlopende vouwpatronen. De machine kan zowel softcover- als hardcoverboeken verwerken.

Gebruiksgemak, weinig onderhoud, mediaflexibiliteit en de mogelijkheid om losse boekblokken te leveren met een snelheid van maximaal 2 000 leveringen (stapels of losse boeken) per uur in perfecte FIFO-volgorde (First In – First Out)

Bekijk de animatie van de Hunkeler Starbook Plowfolder oplossing met diverse opties

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK