LINDA. en HEMA maken samen tijdschrift

Wie de nieuwe editie van LINDA. aanschaft krijgt daar gratis het magazine GOED bij, wat de redactie van LINDA. samen met HEMA heeft gemaakt. De 75 pagina tellende special is vrijwel geheel gevuld met de voorjaarsmode van HEMA, maar er staat ook een interview in met rapper Pepijn Lanen en zijn vrouw Coco.

Linda Hema

Ook verschijnt er een HEMA huis-aan-huis magazine, gemaakt door de makers van LINDA., dat vanaf 22 april wordt verspreid in een oplage van 3,8 miljoen. De content uit GOED. wordt in dit magazine hergebruikt, maar de focus ligt meer op activatie richting de winkel.

De samenwerking dateert vanaf de herfst van het afgelopen jaar

Voor Koningsdag ontwierpen LINDA. en HEMA samen het ‘LOVE AMALIA’ t-shirt. Het thema van de nieuwe LINDA. is ‘Leve de kroonprinses’, bedoeld als een hart onder de riem voor Amalia die maar weinig vrijheid in haar studententijd kent. Het limited edition t-shirt is vanaf vandaag te koop op HEMA.nl voor vijftien euro.

Bron: inct

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

1 reactie

  1. Henk Gianotten op 19/04/2023 om 18:46

    Mooi idee van Hema. Welke drukker maakt een blad van 75 pagina’s? Ik leerde destijds dat een blad altijd een veelvoud en 2 moet zijn. Of hebben ze wellicht 1 langwerpige halve A4-pagina in dit nummer?Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK