Het imperium dat LINDA heet

Ik houd hier zo van: succesvolle printproducten die ook nog eens echt leuk zijn! De LINDA trein lijkt alleen maar door te denderen. Na het succesbericht over de nieuwe stap om onder de merknaam LINDA boeken uit te geven, zijn er ook tal van spin-offs gekomen van het populaire personality magazine. Zo liggen L’HOMO, LINDA.Wonen, LINDA.Mode en LINDA.Meiden meerdere keren per jaar in de winkel. Inzoomen op een magazine als LINDA.Meiden leert ons dat dit niet voor niets is: de eerste zomereditie van 2012 verkocht gelijk 78.793 exemplaren. En de zomereditie van 2013 maar liefst 87.231 stuks. Reden genoeg om in 2014 met vier edities te komen. Het magazine staat niet op zichzelf, bij LINDA pakken ze alles multimediaal aan. Alle tijdschriften hebben een zusje op het internet, zoals www.lindanieuws.nl/meiden. Hier ontbreekt naast echt ‘jonge-meisjes nieuws’ een backstagevideo niet.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK