Bijzonder Duits drukwerk: Adventskalender

Bij ons zie je ze niet veel, maar onze Oosterburen zijn er gek op: adventskalenders. Elke jaar worden ze luxer en persoonlijker. Tot aan kerstavond mag je telkens een vakje openen, dat gevuld is met lekkernijen als snoep en vooral chocola. Sommige toepassingen maken de adventskalender ook na Kerst nog leuk, zoals de uitneembare passepartout die overblijft als alle vakjes leeg zijn. Het bedrijf Fotokasten levert zelfs adventskalanders waarin je je eigen lievelingsfoto tevoorschijn komt als alle vakjes geopend zijn op Kerstavond. Wie nog een adventskalender wil bemachtigen moet snel zijn. Bij Tchibo, een van de grootste online leveranciers, zijn ze al uitverkocht.
Voor een adventskado van 40 x 30 cm (3 cm dikte) legt de Duitser graag zo’n 25 euro neer.
Bron: print.de

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK