Igepa Family Day op Rijvers Festival

Festivals zijn populaire tijdbestedingen, dus waarom niet inzetten voor een bedrijfsuitje? Igepa Belux organiseerde afgelopen zondag een Igepa Family Day voor alle collega’s, partners en kinderen tijdens het Rijvers Festival.

Het Rijvers Festival was van 12 tot en met 15 augustus in het Vlaamse Lievegem. Igepa was één van de partners van dit festival en bezocht het festival zelf op zondag 14 augustus. Collega’s en hun familie konden die dag gebruikmaken van een speciale VIP Lounge, uiteraard aangekleed met sign en drukwerk van het bedrijf.
VIP betekende een eigen ingang, exclusieve lounge, verhoogd sta-podium en walking dinner.

Festival Rijvers Igepa Belux

Igepa vertelt: “Bij Igepa wordt niet alleen hard gewerkt. Er wordt geregeld tijd gemaakt voor een stevig feestje! Afgelopen zondag spendeerden we tijd met de mensen die er het meeste toedoen… onze familie! Op de Igepa Family Day waren niet alleen onze collega’s aanwezig, maar ook hun partners en kinderen. De line-up van het Rijvers Festival bracht voor ieder wat wils! Samson & Marie, #LikeMe,
Laura Tesoro, Regi, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst,… Dit gekoppeld aan een lekker hapje en tapje in de Igepa VIP Room.”

Igepa is een totaalleverancier voor grafische en visuele communicatie en biedt papier, karton, enveloppen, sign & display, verpakkingsmaterialen en onderhoudsproducten voor grafische en industriële ondernemingen. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Luxemburg.

Beeldbron: Facebook account Igepa

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK