Print & Digital Convention op 16 en 17 mei 2023

Drupa zelf mag dan pas in 2024 weer plaatsvinden in Düsseldorf, in 2023 kun je het kleinere beurszusje Print & Digital Convention bezoeken in het Congress Center Süd in de Duitse congresstad.

PRINT & DIGITAL CONVENTION Logo

De Print & Digital Convention heeft als doel: om klassieke printcommunicatie te combineren met creatieve digitale oplossingen. De zesde editie belooft wederom een tweedaags programma met een vakbeurs, congres en netwerken. Het is er voor experts uit de print- en media-industrie en voor besluitvormers uit de industrie, e-commerce, retail en IT.

Bezoekers van het evenement kunnen spannende tentoonstellingen en intensief deskundig advies verwachten bij de exposantenstands, evenals een uitgebreid programma van lezingen over alle relevante aspecten van bedrijfscommunicatie en print- en digitale technologieën. Het evenement wordt georganiseerd als een hybride format, het is dus ook digitaal te volgen.

Impressie Print En Digital Convention 2022

De Print & Digital Convention vindt plaats op
16 en 17 mei 2023. Organisatie ligt in handen van Fachverband Medienproduktion, in samenwerking met Messe Düsseldorf GmbH en Drupa.

Foto: De 2022-editie was een groot succes met meer dan 1.250 deelnemers en 63 internationale exposanten. Het conferentieprogramma was toegespitst op Sustainable Media Production, Programmatic Print en Value Added Printing.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK