DrukwerkMAX beklimt voor 8e keer de Stelviopas

Op zaterdag 3 september a.s. beklimt het team van DrukwerkMAX wederom de Stelviopas in Italië voor het goede doel Stelvio for Life. De teamnaam ‘DrukwerkMAX powered by Team Brundel’ laat zien dat het een waar familie-event is geworden. De familie Brundel zamelt dit jaar voor de 8e keer geld in.

De Stichting Stelvio for Life heeft als doel: geld in te zamelen voor onderzoek naar “een persoonlijke, op de individuele patiënt en diens specifieke tumorkenmerken toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel”. Om invulling te geven aan de doelstelling, organiseren zij jaarlijks een fiets- en (hard)loop-event op de Stelviopas in Noord-Italië, waarbij deelnemers 1.533 hoogtemeters moeten overbruggen en gevraagd worden om voor elke hoogtemeter 1 euro sponsorgeld in te zamelen. 

Drukwerkmax Stelvio

In totaal doen er 653 deelnemers in 41 teams mee. Pieter Brundel, algemeen directeur van DrukwerkMAX, is één van de teamleden van ‘DrukwerkMAX powered by Team Brundel’. Hij vertelt: “Sinds editie 2 doet team Brundel mee, in allerlei samenstellingen, maar met mijn kanjer Barbara als motor en tegenwoordig overgenomen door de kinderen Robin en Ferre die beiden ook hartstochtelijk dit doel steunen. Ik ben trots op de familie en aanhang in de breedste zin die het toch elk jaar weer voor elkaar krijgen om fit te zijn en geld in te zamelen.”

Het doel van de stichting is: om 1 miljoen euro op te halen. Met nog 17 dagen te gaan, is er op
16 augustus nog net geen 800.000 euro opgehaald. Je kunt hier doneren aan team ‘DrukwerkMAX powered by Team Brundel’. In de lijst met donaties kom je veel grafische bedrijven tegen die het initiatief ondersteunen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK