All-in Print China voor de zesde keer

BB151201 all in print shanghaiEen jaar voor de start op 18 oktober 2016 hebben zich al meer dan 400 vooraanstaande bedrijven gemeld voor een stand en is al 80.000 vierkante meter standruimte verkocht.

De groei van de Aziatische print markt lijkt niet te stuiten. Nu al is het aandeel wereldwijd meer dan veertig procent. Onder het thema “Discover the future of printing” zal All in Print 2016 gehouden worden in Shanghai van 18 tot 22 oktober. Mede organisator van deze beurs is Messe Düsseldorf.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK