Marktplaatsdag van Prindustry voor de tweede keer

Op 22 september organiseert Prindustry van 13:00 tot 18:00 uur de Prindustry Marktplaatsdag! Een uitstekende kans om kennis te maken met de belangrijkste en grootste bronleveranciers van grafische producten. Zij vertellen je graag over hun producten en resellerprogramma. Ook partners van Prindustry zijn aanwezig om jou de laatste tools en ontwikkelingen te tonen om een boost te geven aan jouw bedrijf. Op de Prindustry Marktplaatsdag ontmoet je leveranciers persoonlijk en kun je inspiratie opdoen bij interessante workshops. Meld je direct aan voor dit kostenloze evenement.

Met 25 gekoppelde leveranciers is de Prindustry Marktplaats hét platform voor in- en verkoop van grafische producten. Van doordruksets tot foto op hout, poster tot paraplu en briefpapier tot leporello. Via de Prindustry Marktplaats heb je toegang tot één miljoen producten in één dag! In een handomdraai heb je deze producten gekoppeld aan jouw White Label Webshop. Lees hier hoe het werkt.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK