PrintSelect gaat op in DrukwerkMAX

Per 1 oktober 2021 zal PrintSelect opgaan in DrukwerkMAX. De twee drukkerijen werken naar eigen zeggen al enige tijd samen en willen hun energie nu samenbundelen op één online platform.

PrintSelect geeft aan: “De afgelopen periode zijn de activiteiten van PrintSelect en DrukwerkMAX achter de schermen steeds meer samengekomen. Dezelfde mensen, processen en machines worden ondertussen
ingezet om voor u het beste drukwerk tegen een scherpe prijs te realiseren. Veel van onze klanten bestellen niet alleen via de website, maar weten DrukwerkMAX ook te vinden voor maatwerkproducten uit onze eigen drukkerij.
Om het morgen nog beter te kunnen doen dan vandaag, willen we graag al onze tijd en energie richten op één platform. Zo kunnen we onze klanten het beste van dienst zijn en sneller nieuwe functionaliteiten ontwikkelen.”

Printselect Drukwerkmax

De overgang betekent voor de klanten dat bestellingen vanaf 1 oktober allemaal lopen via de website van DrukwerkMAX. “Een website met een net andere look and feel, maar met dezelfde medewerkers om u te woord te staan.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK