VKGO Selfcare dag goed bezocht

Voor het eerst na anderhalf jaar kon ondernemersorganisatie VKGO weer een evenement organiseren. Op 16 september 2021 waren circa 35 leden aanwezig op de traditionele Selfcaredag.

Vkgo Selfcare

Met legerjeeps en e-choppers trokken de bezoekers door de Peel. Een uitstekende gelegenheid voor ondernemers elkaar beter te leren kennen en kansen op onderlinge samenwerking te onderzoeken. Al snel bleek dat een groot aantal ondernemers de coronaperiode gebruikt hebben om nieuwe activiteiten te ontwikkelen, die vol enthousiasme gedeeld werden.

Opvallende nieuwe ondernemersactiviteiten gingen in de richting van verpakking en interieur. Nieuwe leden, en ook leden die de bedrijfstak al hadden verlaten, waren aanwezig. De binding met de grafische industrie is groot, zo blijkt. Over de toekomst zijn de bezoekers optimistisch. Vrijwel iedereen ziet een aantrekkende markt richting het najaar.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK