Prinspiratie op doen bij VKGO

VKGO uitnodigingDe club die zich steeds meer profileert als netwerk en inspiratie platform voor de communicatie-industrie VKGO, organiseert op 12 april een welness bijeenkomst in de Monsterkamer waar ontwerpers, creatieven en drukkers een verfrissend bad kunnen nemen in print ideeën.

Ook eens lekker ontspannen en geprinspireerd worden? Kom dan naar de Monsterkamer op 12 april, exclusief voor VKGO leden, aspirant leden en gasten. De toegang is gratis, de ruimte is niet groot dus vol is vol.

Sprekers:

Esther Krop over de Monsterkamer

Freek Kuin van drukkerij robstolk© over bloemen en bijzonder drukwerk

Tanja Storm van de Wereld van Papier over innovatie in de papier en kartonbranche

Marco den Engelsman van Blokboek.com over opvallende printproducties die zich op het snijvlak van print en telecom afspelen

 

Het lidmaatschap van VKGO kost 250 euro per jaar. Daarvoor krijgt het lid vier keer per jaar een vakblad, vijf keer per jaar een netwerkbijeenkomst en heel veel ondersteuning.

Aanmelden voor de Prinspiratie bijeenkomst op 12 april kan via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK