Vistaprint kiest Wix als technologiepartner

Vistaprint en Wix kondigen een samenwerking aan van producten en diensten waarmee kleine bedrijven een nog betere website kunnen bouwen.

2021 08 18 Wix Partnership Article Image V1 1024x683 1

Vistaprint heeft Wix gekozen voor het maken en beheren van websites en gerelateerde producten van zijn klanten. Dit is onderdeel van de visie van het bedrijf om de grootste ontwerp- en marketingpartner ter wereld te worden voor kleine bedrijven. Klanten die Vistaprint gebruiken om merk- en marketingstrategieën te ontwikkelen, kunnen een volledig aanpasbare, uitgebreide website voor hun bedrijf maken en beheren op het Wix-platform.

“Door deze samenwerking tussen Vistaprint en Wix kunnen we een echte ontwerp- en marketingpartner zijn voor kleine bedrijven met volledige oplossingen, ongeacht waar ze zijn in hun traject: van de allereerste dag tot 10 jaar later en nog ver daarna,” zegt Robert Keane, oprichter en CEO van Vistaprint. “We weten dat een klein bedrijf vaak begint met een logo en een website en dat ze van daaruit verder groeien. Een klein bedrijf kan in één naadloze ervaring bij Vistaprint het beste ontwerp voor hun bedrijf krijgen via onze service 99designs van Vistaprint, zelf merchandise en marketingmateriaal maken met Vistaprint en gebruikmaken van geweldige technologie van Wix. We hebben Wix gekozen als partner omdat hun innoverende producten en technologisch voordeel onze klanten het beste bieden. Met deze gecombineerde ervaring van Vistaprint en Wix hebben ondernemers alles wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK