Vistaprint Promobox: Elke maand een selectie promotioneel drukwerk in de brievenbus

Vistaprint heeft een zeer creatieve manier bedacht om haar grote scala aan drukwerk onder de aandacht te brengen van zijn klanten, de Promobox.

In de Promobox vindt de klant elke maand een selectie van druk- en printwerk met zijn naam en logo. Via de klantenpagina is een aantal variabelen snel aan te passen en kunnen er meer exemplaren besteld worden. De openingsaanbieding, nu nog alleen in Amerika, is 5 dollar voor de eerste maand, daarna kost de Promobox 24,99 dollar per maand. Voor veel kleine bedrijven geeft de Promobox niet alleen inspiratie om hun bedrijf te promoten, maar is 24,99 dollar ook een koopje voor een selectie die gauw het tienvoudige zou moeten kosten. Wanneer Vistaprint zijn Promobox ook in andere landen gaat aanbieden is op dit moment nog niet bekend.

Je kunt de aanbieding via deze link op de Amerikaanse site bekijken.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

1 reactie

  1. Eddy Hagen op 02/08/2017 om 19:53

    Dit is toch geweldig goed gezien: klanten laten betalen om jouw promotiemateriaal te ontvangen… En niet eenmalig, maar zelfs maandelijks, via een abonnementensysteem.
    Of je nu voor of tegen Vistaprint bent, het is een geweldig goede vondst.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK