Vistaprint opent winkel in Canada

Vistaprint Studio in Toronto

Internetdrukkerij Vistaprint opent een fysieke winkel in Toronto. In de winkel kunnen klanten persoonlijk advies krijgen, en kunnen zij materialen bekijken om een goede “look and feel” te krijgen. Uit onderzoek onder klanten blijkt namelijk, dat klanten behoefte hebben aan face-to-face contact met drukwerkexperts/ontwerpers bij het ontwikkelen van nieuwe marketingmaterialen. Vistaprint Studio kan ter plekke grafisch ontwerp als dienst aanbieden.
Vistaprint (Cimpress) is de op één na grootste drukkerij van Canada, met circa 1 miljoen klanten, en heeft een drukkerijfabriek in Windsor Ontario, die een omzet draait van 750 miljoen dollar. Sinds januari van dit jaar is daar een nieuwe drukkerij in Reno (Nevada) bijgekomen.
Bron: Printcan

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK