Group Joos kiest voor Canon varioPRINT iX3200

Group Joos, leverancier van klassiek (beveiligd) drukwerk, sterk gepersonaliseerde directmarketing-acties en print-on-demand-toepassingen, heeft haar grafische mogelijkheden sterk vergroot met de ingebruikname van een Canon varioPRINT iX 3200, een baanbrekende inkjet-productieprinter voor vellen met iQuariusᶦˣ-technologie.

Group Joos is een innovator op het gebied van gepersonaliseerde communicatie. In 2015 was Group Joos de eerste drukkerij in België die de ImageStream-technologie van Canon inzette om gepersonaliseerde communicatie te verwerken in o.a. retail-, fundraising- en directmail-toepassingen.

Ix3200 Canon

Vorig jaar investeerde Group Joos reeds als eerste grafische onderneming wereldwijd in de nieuwe Canon ProStream 1800, een hoogwaardige rotatie inkjetprinter. Vandaag bevestigt Group Joos zijn partnership met Canon, met de investering in de nieuwe varioPRINT iX 3200. De investering kadert in het sneller en flexibeler inspelen op klantenvragen, en om nieuwe markt- en productontwikkelingen te realiseren. Het is een complementaire investering naast de ProStream 1800.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK