ADC Nederland investeert in Canon varioPRINT iX3200

ADC Nederland een printbedrijf met zes vestigingen en het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, vergroot haar productiecapaciteit met de aanschaf van de Canon varioPRINT iX3200.

ADC zegt met de varioPRINT iX3200 vooral kleinere oplages effectiever te kunnen produceren op tal van gewenste substraten vanuit de klanten die in de markt worden bediend.

Canon Adc Ix3200

Slogan: ‘Alles op Alles’

Gert-Jan van Roosmalen zegt in zijn persbericht: “De huidige markt vraagt gewoon om investeringen. In ambitieuze plannen, in goede mensen en in innovatieve apparatuur en drukpersen. We hebben de ambitie om voorop  te lopen in de markt. Dat betekent een onwrikbaar geloof in groei, zowel autonoom als door overnames. Voor ons is innoveren heel natuurlijk en daar horen investeringen bij. De beste spelers blijven over op de markt, het is net topsport.”

‘Alles op alles’ typeert het huidige ADC Nederland. Van Roosmalen: “Omdat we om te beginnen er alles aan doen om de beste oplossing voor onze klanten te verzinnen en vervolgens ook te maken. Bij het produceren van communicatiemiddelen kunnen we ook met allerlei technieken en met allerlei denkbare materialen werken. Printen, plotten, drukken, displays, signing of juist een digitale oplossing: we hebben het in huis. Het is voor ons gewoon de juiste route naar de beste kwaliteit in drukproducten voor onze klanten.”

Canon varioPRINT iX-serie

De varioPRINT iX-serie is een geavanceerde inkjet-productieprinter voor vellen met iQuarius-technologie. Deze nieuwe pers is ontwikkeld voor grafische ondernemingen met productievolumes van 1 tot 10 miljoen A4-pagina’s per maand en biedt een unieke combinatie van de afdrukkwaliteit en het mediabereik van offset- en liquid-tonersystemen, en de productiviteit en kostenefficiëntie van inkjet. De printer heeft een productiviteit van meer dan 9.000 SRA3 afbeeldingen per uur (of 320 A4-pagina’s per minuut) op een breed scala aan printmedia, waaronder offset gecoat papier van 90 tot 350 g/m2. Hiermee kan het complete spectrum aan grafische opdrachten worden geproduceerd, van algemeen drukwerk en premium direct mail tot catalogi, tijdschriften en boeken.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK