Vijf livestreams van Diergaarde Blijdorp op reclamedisplays

Bureau Accenture Interactive kreeg het idee om samen met buitenreclame-exploitant JCDecaux op vijf locaties in de stad livestream te verzorgen, voorzien van een QR-code om met een Tikkie de dierentuin te steunen.

De route langs de vijf reclamedisplays duurt ongeveer een half uur. Bij elke display zijn specifieke dieren te bewonderen. Het idee ontstond om de direntuin – die nu vanwege de lockdown gesloten is – een beetje te kunnen steunen. De initiatiefnemers hopen dat de voorbijganger niet alleen de dieren op de displays zullen bewonderen, maar ook via een Tikkie een donatie overmaken.

Bron: Diergaarde Blijdorp

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK