CITY nu in vijf steden, verdere groei naar ca. 2 miljoen huishoudens

Na een korte pauze door de corona-omstandigheden, verschijnt CITY vanaf begin september wekelijks in vijf Nederlandse steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem.

City Amsterdam Logo

CITY groeit hiermee als landelijk mediamerk, met een oplage van 400.000, stevig door na de eerste verschijning in Amsterdam in de zomer van 2018. Het magazine wil zich qua inhoud, vormgeving en exploitatie van de traditionele huis-aan-huiskranten onderscheiden. In iedere CITY-editie per stad is er aandacht voor lokaal nieuws, cultuur en sport. Daarnaast is er lifestyle-nieuws op het gebied van wonen, gezondheid en food.

Uitgever voldoet met 25% redactionele inhoud ruimschoots aan voorwaarden huis-aan-huisblad.

Huis aan Huis Retail

CITY-uitgever H.A.H. Retail onderzoekt de komende periode welke andere steden, buiten de huidige vijf gemeenten, in aanmerking komen om CITY uit te brengen. Uit eerder onderzoek in Amsterdam blijkt dat CITY aanslaat bij een groot publiek én populair is bij adverteerders.

CITY is ontstaan na de ophef omtrent de JA/JA-sticker, en biedt adverteerders de mogelijkheid de gevolgen van de JA/JA-sticker te vermijden.

De ambitie is, volgens Sjuul Paradijs van Trusted Media Publishers, om met nieuwe edities in andere gemeenten nog door te groeien naar een bereik van ongeveer 2 miljoen huishoudens.

Bron: InCT, City, lees analyse bij printmedianieuws (abonnees).

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK