Albert Heijn gaat adverteren in City

In de vijf gemeentes Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Tilburg, gaat Albert Heijn adverteren in de verschillende City-edities. Supermarktketen Dirk deed dat al eerder.

City Amsterdam Logo

City heeft in het begin van dit jaar last gehad van de gevolgen van de coronacrisis. Het bedrijf zette daarom een aantal edities in Amsterdam ‘on-hold’, maar hoopt vanaf begin 2021 weer in de hele stad te kunnen verspreiden. Tevens verwacht het bedrijf dit jaar nog in Leiden en Rotterdam te kunnen starten.

Oplage laten doorgroeien tot 2 miljoen exemplaren.

City uitgever H.A.H Retail

Actieve verspreiding JA/JA-stickers

City zegt zelf actief aan de verspreiding van de JA/JA-stickers te gaan werken. Samen met de adverteerders (o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Xenos) en diverse socialmediakanalen, wil de uitgever het opplakken van de JA/JA- sticker versterken.

Niet overal

City komt niet overal waar de JA/JA-stickers wordt ingevoerd. Zelfs Leiden was met 60.000 huishoudens al een grensgeval om een rendabele oplage te kunnen produceren. Verder is het afwachten wat de Hoge Raad volgend jaar gaat zeggen over de JA/JA-sticker.

Bron: Distrifood

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK