Paragon Customer Communications breidt uit met Canon varioPRINT iX3200

Paragon Customer Communications is een bekende speler in het segment van direct-mail dienstverlening. Daarbinnen past de investering van de nieuwe Canon machine voor gepersonaliseerde uitingen.

Paragon Canon

Het bedrijf heeft zo’n 400 werknemers in dienst op verschillende locaties, mede door de overname van PostNL Communicatie Services.

Mieke Clark Marsman
Mieke Clark-Marsman

Uit het persbericht: “Paragon Customer Communications gaat groeien in Nederland. Juist ook in DM en Printing-on-Demand. Onze klanten vragen om hoogwaardige, gepersonaliseerde direct-mailtoepassingen, die wij nu meer flexibel en sneller kunnen leveren zonder enige concessie te hoeven doen aan beeldkwaliteit of papierkeuze”, vertelt Mieke Clark-Marsman, Managing Director Paragon Customer Communications in Nederland en België.

Meer over de Canon varioPRINT iX3200 is te lezen in de serie High-end Printerfabrikanten 2020 bij printmedianieuws (voor abonnees).

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK